• Stævne i Faxe – Stort tillykke til Theis og Rebecca

  Cal. 22 riffel.
  Theis Elmegaard nr. 1 i både hoved skydning og mesterskab.
  Rebecca Nielsen nr. 1 i både hoved skydning og mesterskab.

  Luftriffel.
  Theis Elmegaard nr. 1 i både hoved skydning og mesterskab.
  Rebecca Nielsen nr. 3 i både hoved skydning og mesterskab.

  Desuden har Theis Elmegaard været til Ø-stævne, hvor han har fået følgende placeringer: Cal. 22 hovedskydning nr. 11 og mesterskab nr. 8. Luftriffel nr. 9 i hovedskydning og mesterskab nr. 14.

  Meget flotte resultater taget i betragtning af at det er resultatet for alle foreninger øst for Storebælt, incl. Bornholm. Tillykke!

 • Generalforsamling

  Indkaldelse til generalforsamling

  Damsholte Skytteforening indkalder herved til ordinær generalforsamling til afholdelse:

  Mandag, den 19. februar 2024,  kl. 19.00

  på Møn Friskole, Portnervej 5, 4780  Stege.

  Dagsorden samt specifikation af bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer, er vedhæftet her:

 • Theis har vundet 2. Plads

  Tillykke til Theis, der har vundet 2. plads i hovedskydning og 2. plads i mesterskabsskydning med sammenlagt 400/15 til Storstrøms skydning.

 • Åbent Hus

  Ved et Åbent hus arrangement den 12. november 2022, fejrede vi Damsholte Skytteforenings 160 års fødselsdag, som var blevet udsat fra året før, på grund af Corona-nedlukningen, og at vi havde afsluttet renoveringen af vores skydebaneanlæg.

  På foto herover ses Generalsekretær Lars Green Bach, fra Skydesport Danmark, som deltog for at lykønske en af organisationens ældste medlemsforeninger.

 • Elektronisk Markeringsanlæg

  På vores baneanlæg på Møn Friskole, er der blevet installeret et elektronisk markeringsanlæg, hvor vi nu har en stationær 10 meter bane, samt 5 mobile 15 meter baner, som efter behov også kan benyttes som 10 meter baner.

 • Møn Friskole blev nr. 3 ved Skole DM i skydning 2021

  På foto herover ses: Laurits Kleist – Alberte Kirchhof – Sofia Kjær-Møller og Paula Stjärnqvist, efter at være blevet nr. 3 til Skole DM i skydning 2021, og efter at have modtaget præmien i form af kr. 3.000 til klassekassen.

  Kvalifikationen til DM finalestævnet i Vingsted Skyttecenter, skete efter et koncenteret træningsforløb i Damsholte Skytteforening, via en indledende runde, hvor holdet skød et unikt resultat på 785 point – som blev det bedste holdresultat af samtlige hold fra hele landet – samt som vinder af Landsdelsmesterskabet i DGI Storstrømmen.

  Til DM finalestævnet var der kvalificeret 30 hold fra hele Danmark, og i den indledende runde skød holdet fra Møn Friskole 786/ 19 point, og lå på en 4. plads, med samme pointtal som to andre hold.

  De 6 bedste hold skulle derefter skyde finaleskydning om Danmarksmesterskabet, og her holdt skytterne fra Friskolen hovedet koldt og riflerne stille, og skød sig op på en samlet 3. plads med 1527/ 31 point.

  Skole DM i skydning havde i 2021 deltagelse af i alt 1.293 hold a 4 elever fra 5. klasser, heraf 13 hold fra Bogø Kostskole og Møn Friskole, og fra træningssamlingerne i Damsholte Skytteforening, havde Landsdelsfinalen i DGI Storstrømmen også deltagelse af 2 hold fra Bogø Kostskole, samt yderligere et hold fra Møn Friskole, som der opnåede en 3. plads.

  Tillykke med 3. pladsen ved DM til de seje skytter fra Møn Friskole og deres trænere.

 • Clara Nielsen   –   Årets Idrætstalent 2021

  Clara startede med at skyde pistol i 2016 i Damsholte Skytteforening.

  I 2017 vandt hun en pistol som præmievåben ved DM.

  Efter oprykning til juniorskytte, blev Clara dobbelt Danmarksmester i 2019, og blev kort tid efter udtaget til bruttotruppen på landsholdet og repræsenterede Danmark ved Nordisk Mesterskab i Finland i 2020. Clara træner nu i talentcenteret i Ballerup og deltager på div. træningslejre med landsholdet.

  Stort tillykke til Clara og hendes træner Bjarke Hansen som hun indledte træningssamarbejdet med i Damsholte Skytteforening, og som hun ved Vordingborg Idrætsråds prisuddeling i Mønshallen tilegnede en stor andel i prisen.

  Med prisen som Årets Idrætstalent fulgte kr. 25.000,-

 • Møn Friskole vinder landsdelsfinalen ved Skole DM 2020

  På billedet ses Ea Skibstrup, Sophia Christensen, Ronja Christoffersen og Lærke Løvemod fra Møn Friskole, samt holdets trænere fra Damsholte Skytteforening, Børge Pehrson og Claus Frederiksen.

  Desværre er landsfinalen i Vingsted i år aflyst pga. Covid-19, ikke mindst såfremt holdet igen kunne skyde 771, hvilket formentlig ville give holdet en topplacering ved Skole DM 2020, da nævnte resultat var det næsthøjeste holdresultat fra samtlige landsdelsfinaler.

 • Årets Frivilling 2019

  Frederikke Frederiksen var en af tre modtagere af prisen som Årets Frivilling 2019. Her får hun overrakt prisen og den medfølgende check på kr. 10.000, af næstformand i Vordingborg Idrætsråd, Lars Kleist.