På foto herover ses: Laurits Kleist – Alberte Kirchhof – Sofia Kjær-Møller og Paula Stjärnqvist, efter at være blevet nr. 3 til Skole DM i skydning 2021, og efter at have modtaget præmien i form af kr. 3.000 til klassekassen.

Kvalifikationen til DM finalestævnet i Vingsted Skyttecenter, skete efter et koncenteret træningsforløb i Damsholte Skytteforening, via en indledende runde, hvor holdet skød et unikt resultat på 785 point – som blev det bedste holdresultat af samtlige hold fra hele landet – samt som vinder af Landsdelsmesterskabet i DGI Storstrømmen.

Til DM finalestævnet var der kvalificeret 30 hold fra hele Danmark, og i den indledende runde skød holdet fra Møn Friskole 786/ 19 point, og lå på en 4. plads, med samme pointtal som to andre hold.

De 6 bedste hold skulle derefter skyde finaleskydning om Danmarksmesterskabet, og her holdt skytterne fra Friskolen hovedet koldt og riflerne stille, og skød sig op på en samlet 3. plads med 1527/ 31 point.

Skole DM i skydning havde i 2021 deltagelse af i alt 1.293 hold a 4 elever fra 5. klasser, heraf 13 hold fra Bogø Kostskole og Møn Friskole, og fra træningssamlingerne i Damsholte Skytteforening, havde Landsdelsfinalen i DGI Storstrømmen også deltagelse af 2 hold fra Bogø Kostskole, samt yderligere et hold fra Møn Friskole, som der opnåede en 3. plads.

Tillykke med 3. pladsen ved DM til de seje skytter fra Møn Friskole og deres trænere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *